HollandBIO Nieuws > HollandBIO nieuws

HollandBIO Highlights 2016!


HollandBIO heeft een mooi jaar achter de rug. En dat was niet gelukt zonder de trouwe support, input en het enthousiasme van onze leden. Dank daarvoor! Alle hoogtepunten lees je terug in ons jaarverslag: de HollandBIO Highlights 2016.

HollandBIO groeit als kool: in 2016 kwamen er maar liefst 35 leden bij. We verwelkomden het afgelopen jaar een record aantal bezoekers op onze events, mede dankzij de fantastische sprekers die hun verhaal deden. Onze belangenbehartiging had meer impact dan ooit. Een greep uit de hoogtepunten:

We zijn trots op de nieuwste telg uit onze HollandBIO Business Solutions: het HollandBIO-VWR Inkoopprogramma kende een vliegende start. We bleven daarnaast flink investeren in de andere HollandBIO Business Solutions, zoals de Life Sciences Funding Database en het Member-to-Member programma.

Meer weten over onze activiteiten van 2016?
De HollandBIO Highlights 2016 vind je hier.


Ook in 2017 zetten we ons weer met hart en ziel in voor biotech. En daar hebben we zin in! Heb je suggesties of tips die wij aan onze lijst met voornemens toe mogen voegen? Schroom niet deze met ons te delen!


Terug