← Al het nieuws

Vacature: Programma manager IJzersterk Innovatieklimaat

,

HollandBIO, de belangenvereniging voor biotech bedrijven in Nederland, heeft een duidelijke stip aan de horizon: een samenleving waarin biotech innovaties snel en breed worden ingezet om bij te dragen aan onze gezondheid, een duurzame samenleving en een bloeiende economie. Om dat toekomstideaal te realiseren, werkt HollandBIO aan vier programma’s, die direct duidelijk maken waar we voor staan en gaan:

  • Een ijzersterk innovatieklimaat
  • Technologie voor een betere toekomst
  • Sneller & beter van lab naar patiënt
  • Voorkomen is beter dan genezen

HollandBIO draagt bij aan het succes van de Nederlandse life sciences sector door ruim 200 bedrijven te verenigen en te ondersteunen. We zijn een actieve, privaat gefinancierde, snel groeiende vereniging. De HollandBIO achterban is een afspiegeling van de Nederlandse life sciences sector: van start-ups, midden- en kleinbedrijf tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy. Een ambitieus en gedreven team (9 FTE) initieert en coördineert de activiteiten van HollandBIO.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een ervaren en ondernemende programma manager die zijn schouders zet onder het programma IJzersterk Innovatieklimaat. De programma manager levert samen met collega’s en leden een significante en zichtbare bijdrage aan verbetering van het nationale innovatieklimaat. Dit doe hij door oplossingen te creëren voor nieuwe of verbeterde financiering voor bedrijven, voor het stimuleren van ondernemerschap door efficiënte transfer van technologie en kennis van academie naar bedrijven en voor de versterking van het Nederlandse vestigingsklimaat.

Sluitingsdatum vacature: 1 maart 2020