← Al het nieuws

Praat mee deze vrijdag mee over Biotech Booster

Biotech ondernemers, Nederland heeft jullie nodig! Op 30 september om 15:00 uur organiseert HollandBIO een digitale bijeenkomst voor HollandBIO-leden om mee te praten over de uitwerking van het Biotech Booster groeifondsproject. Op 14 april heeft Biotech Booster €250 miljoen toegekend gekregen van het kabinet. Met het Groeifondsproject gaan we valorisatie van onze excellente biotech-brede kennisbasis verbeteren. De ervaring van ondernemers is daarbij onmisbaar. En daarom horen we aanstaande vrijdag ook graag wat jullie vinden! HollandBIO-leden registeren zich hier

Eén belangrijk uitgangspunt van Biotech Booster is het benutten van de ervaring en expertise van biotech ondernemers. Jullie weten immers als geen ander hoe je beloftevolle vindingen vanuit kennisinstellingen op een bedrijfsmatige en efficiënte manier ontwikkelt tot investeerbare assets en welke mogelijkheden en uitdagingen daarbij komen kijken. 

Input van de ondernemers in onze achterban is onmisbaar voor het slagen van Biotech Booster. We nodigen je dan ook van harte uit om met ons mee te denken over het voorstel: welke praktische haken en ogen zie je, welke mogelijkheden zijn er en welke rol is er weggelegd voor ondernemers en bedrijven? Ook lichten we het voorstel en de stappen tot nu toe en in de komende tijd nader toe. 

Registratie 

Om zoveel mogelijk input te verzamelen, organiseren wij twee digitale bijeenkomsten om mee te praten. Afgelopen vrijdag was de eerste sessie, komende vrijdag, 30 september, om 15:00 uur volgt de tweede. Deze is uitsluitend bestemd voor HollandBIO-leden. Daarom vragen we je via onderstaande link te registreren. 

Aanmelden voor 30 september: https://hollandbio.odoo.com/event/praat-mee-biotech-booster-kopie-2022-09-30-264/register