← Al het nieuws

pi life sciences sluit zich aan bij HollandBIO

HollandBIO verwelkomt pi life sciences als kersvers lid. pi is de organisatie voor tijdelijke ondersteuning, projectwerk en advies op het gebied van GxP in de life sciences industrie in België en nu ook in Nederland. Met het lidmaatschap en wil pi bij dragen aan de productontwikkeling van de leden van HollandBIO.

Als organisatie waarin onze consultants én hun kennis centraal staan, laten wij graag onze collega’s aan het woord, onder meer tijdens onze gratis workshops (momenteel online trainingssessies), steeds op het gebied van kwaliteit binnen de life sciences industrie. Op deze manier laten wij graag vrijblijvend zien welke expertise wij precies in huis hebben. Bekijk het volledige overzicht van de huidige trainingen op www.3-14.com/workshop 

De ondersteuning van pi life sciences loopt vanaf de vroege ontwikkeling tot het opschalen, productie en post-marketing compliance om ervoor te zorgen dat producten op de markt komen en daar blijven. Hierbij maakt het niet uit of het nu gaat om een biotech start-up, een lab, een gevestigd farmaceutisch bedrijf of producent van medische hulpmiddelen. 

Als bedrijf onderscheidt pi life sciences zich op competenties die gericht zijn op onderzoek, productie en processen inclusief de daarbij horende kwaliteitssystemen en projectmanagement vaardigheden. Wanneer wij projecten opstarten, houden wij de blik op de horizon en is het eerste punt op de agenda wat het toekomstperspectief van het bedrijf is. Zo houden wij bijvoorbeeld bij het opzetten van nieuwe partnerships rekening met het voornaamste doel van HollandBIO’s achterban: producten op de markt brengen en houden. 

Waarom kiezen mensen ervoor om met pi te werken?

“Bij pi draait het allemaal om dat derde woord in die vraag. Mensen. We zeggen niet zomaar dat wij constant verbeteren en constant blijven investeren.  Wij hebben een zeer sterke focus op het trainen van onze collega’s om er zeker van te zijn dat zij hun volledige potentieel bereiken en optimaal voorbereid zijn op de uitdagingen die onze klanten met ons willen delen.” aldus Nick Veringmeier – Business Director bij pi life sciences in Nederland (LinkedIn)