← Al het nieuws

Nieuw: biotech vraag & aanbod op de Member-to-Member Marketplace

Biotech ondernemers besteden in de regel veel werk uit bij hooggespecialiseerde dienstverleners. En dat is maar goed ook, want zo kunnen zij zich volledig toeleggen op de ontwikkeling van hun eigen bedrijf. Er is een breed aanbod van dienstverleners: van alle mogelijke vormen van contract research, juridisch advies, experts in intellectueel eigendom of personeelszaken en van financieel management tot communicatie. Met de Member-to-Member Marketplace biedt HollandBIO inzicht in het dienstenaanbod en profiteren onze leden van aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk het groeiende aanbod hier.

Ben je lid van HollandBIO en wil jij ook een aanbieding doen? Download dit formulier in en stuur het ingevuld retour naar bs@hollandbio.nl.

In de schijnwerper

HollandBIO leden hebben een streepje voor: alleen leden kunnen aanbiedingen doen op de Member-to-Member Marketplace. Door een handige zoekfilter komt jouw bedrijf snel naar voren. Op het platform krijg je niet alleen de kans om een aantrekkelijke aanbieding te doen, ook is er ruimte om meer te vertellen over je bedrijf. En, de beste aanbiedingen maken kans op een extra promotieplek in de HollandBIO Weekly.

De spelregels

  • Alleen leden van HollandBIO kunnen een aanbieding doen. Geen lid? Word hier lid!
  • De aanbieder is eigenaar van de aanbieding. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het aanleveren van de teksten en voor het actueel houden van de aanbieding.
  • Hier kan je controleren of de aanvrager ook lid is van HollandBIO, of stuur ons een mailtje
  • Teksten kunnen worden aangeleverd in het Nederlands of in het Engels.
  • HollandBIO kan niet garanderen dat leden gebruik zullen maken van het aanbod.

Vragen? Neem contact op met HollandBIO’s Leonie