← #nieuws

NIBI werkgeversonderzoek – doet u mee?

, ,

Wat kunnen opleidingen verbeteren om masters een nog betere start te geven in uw organisatie? Laat het weten in de NIBI- enquête voor werkgevers (hier te vinden, samen met meer uitleg over het NIBI-werkgeversonderzoek). Wellicht is er in de huidige tijd van thuiswerken even gelegenheid om hier vijftien minuten aan te besteden.

Vanaf maart 2020 onderzoekt het NIBI in opdracht van de universitaire opleidingen biologie en biomedische wetenschappen de aansluiting van het biowetenschappelijk onderwijs met de arbeidsmarkt. Wij vragen afdelingshoofden, managers en directeuren van bedrijven en instellingen die werken met onlangs afgestudeerde masters in de biologie of de biomedische wetenschappen mee te doen aan dit NIBI-werkgeversonderzoek.

Bent u zelf werkzaam als bioloog of biomedisch wetenschapper, maar geen leidinggevende? Vraag dan of uw leidinggevende de enquête in wil vullen.

Hartelijk dank, mede namens onze opdrachtgevers, de universitaire opleidingen biologie en biomedische wetenschappen in Nederland.Dit is de directe link naar de enquête: https://nl.surveymonkey.com/r/werkgeversenquete-NIBI