← Al het nieuws

Nederlandse biotech valt in de prijzen

, ,

Het regende prijzen voor de Nederlandse biotech, vorige week tijdens de uitreiking van de European Lifestars Awards. Tijdens de jaarlijkse ceremonie staan de mooiste successen, doorbraken en baanbrekende deals van Europese life sciences prominenten centraal. Biotech toppers van eigen bodem beklommen het podium (Onno! Jan! Erik!), en zelfs meer dan eens.

Galapagos sleepte maar liefst drie awards in de wacht: voor ‘Deal of the Year’, samen met Gilead, voor ‘Clinical Trial of the Year’, en voor CEO Onno van de Stolpe, die gekroond werd tot ‘CEO of the Year’. Erik van den Berg, CEO van AM-Pharma en Jan van de Winkel, CEO van Genmab scoorden als runners-up een mooie “Highly Commended’. Genmab nam daarnaast de award voor ‘IPO of the Year’ in ontvangst. Tot slot bemachtigde Forbion de award voor ‘Venture Capital Firm of the Year’.

Een mooie bevestiging van wat we bij HollandBIO al lang wisten: Nederland is dé hotspot voor life sciences. Alle winnaars: van harte gefeliciteerd, en keep up the good work!

Klik hier om naar de website van de European Lifestars Award te gaan.