← Al het nieuws

Meld je aan voor Macht van de Media: Communicatie in crisistijd

Het coronavirus bracht HollandBIO thema’s als innovatie, productontwikkeling, testen en vaccinatie naar ieders keuken- en (digitale) borreltafel. Met Macht van de Media maakt HollandBIO op 11 mei de balans op van de golf aan publiciteit over de biotech sector en haar innovaties. Wie heeft de quarantainetijd het beste benut voor reflectie en bezinning, én is zijn debating-skills daarbij niet verloren? Meld je snel aan!

Dat biotech innovaties en hun belangrijke bijdrage door de coronacrisis meer aandacht hebben gekregen dan ooit, staat buiten kijf. Niemand had twee jaar geleden kunnen voorspellen dat ons biotech jargon, met woorden als mRNA-technologie, OMT, EMA en PCR, gemeengoed zou zijn. Maar heeft twee jaar intensieve crisiscommunicatie ook impact gehad op het aanzien van de biotech sector? Is het publieke vertrouwen in wetenschap en innovatie veranderd, of de maatschappelijke acceptatie van biotech producten? En hoe nu verder, duiken we gewoon onze labs weer in en stopt de communicatie, of zetten we de lijn door?

Met Macht van de Media maakt HollandBIO op 11 mei bij Beeld en Geluid Den Haag de balans op van de golf aan publiciteit over de biotech sector en haar innovaties. Als aftrap delen drie toonaangevende experts hun ervaring en visie op de cruciale rol van communicatie op maatschappelijke acceptatie, en daarmee op het bestrijden van de pandemie. Daarna is het woord aan de zaal: wie heeft de quarantainetijd het beste benut voor reflectie en bezinning, én is zijn debating-skills daarbij niet verloren? Stemmen doen we met onze voeten tijdens een heus Lagerhuisdebat.

Hear Hear! Registreer je snel.