← Al het nieuws

Meld je aan voor de Proefdiervrij Venture Challenge

,

Van januari tot en met april 2022 organiseert Stichting Proefdiervrij de tweede editie van de Proefdiervrij Venture Challenge. Wij willen de impact van proefdiervrij onderzoek vergroten en versnellen. Dit doen wij door de positie van proefdiervrije onderzoeksprojecten te versterken door die om te zetten in een commerciële organisatie.

De Proefdiervrij Venture Challenge is een programma van 10 tot 12 weken waarin een proefdiervrije wetenschappelijke doorbraak binnen de life sciences wordt omgezet in een solide business case. Onderzoekers leren, onder begeleiding van professionals, verschillende vaardigheden die nodig zijn om een onderneming op te zetten of verder uit te bouwen.

Nationale of internationale wetenschappers kunnen in teams van min. 3 en max. 5 personen deelnemen aan de Proefdiervrij Venture Challenge. Werk je binnen de life sciences aan een proefdiervrij technologisch product, proces of dienst, dat voortkomt uit wetenschappelijk onderzoek? Meld jezelf en je team vóór 24 januari 2022 aan voor de Proefdiervrij Venture Challenge en zet jouw innovatie om in een onderneming. Lees hier meer over Proefdiervrij Venture Challenge en hoe je je kunt aanmelden.