← #nieuws

Kerstdiner à la HollandBIO

,

Wat staat er deze Kerst bij u op tafel? Gaat u voor de klassiekers ossenstaartsoep, kalkoen en ijstaart met slagroom? Of mogen we u verleiden tot het Kerstdiner a la HollandBIO? Op het menu staan een glutenvrije GlutenTag bruschetta, gevolgd door een malse Meatable steak en een Nederbananasplit met extra zoete Merry Berries toe. Een begeleidend glaasje Nederhop of Vino SenFa maken het menu compleet. Natuurlijk zijn alle ingrediënten van dit overheerlijke gezonde Kerstdiner volledig duurzaam en diervriendelijk geproduceerd. Misschien klinkt het menu u nog wat futuristisch in de oren, alle ingrediënten voor deze Kerstdis kunnen dankzij biotech binnen enkele jaren daadwerkelijk op uw bordje liggen.

Als het aan HollandBIO ligt, zetten we deze kerst al onze tanden in deze gezonde en duurzame producten. Maar dat kan nog niet altijd. Daarom bijten we ons dag in dag uit vast in het beslechten van de barrières die deze en meer fantastische biotech producten in ontwikkeling scheiden van buurtsuper of dokterstas. Dat deden we in 2018, en dat doen we in 2019. Met veel plezier en overtuiging. Voor nu: fijne feestdagen en een fantastische start van 2019!

Boodschappenlijstje Kerstdiner à la HollandBIO

GlutenTag bruschetta

Gemaakt van tarwe en toch zonder gluten.

Meatable steak

De enige steak waarvan de eigenaar nog vrolijk in de wei loopt! Nieuw in het assortiment van HollandBIO!

Nederlandse bananen met Merry Berries

De eerste bananasplit met echte Nederlandse bananen met extra zoete aardbeien. De suikerpot kan in de kast blijven!

Nederhop

Een overheerlijk biertje gebrouwen met Nederlandse hop.

Vino SenFa

Een wijn gemaakt van onvervalste Italiaanse meeldauw resistente druiven.