← Al het nieuws

Investering in Avantium als lichtend voorbeeld voor Invest-NL

De kerstboom is niet het enige groen in deze donkere dagen: Avantium laat groene cijfers noteren na de aankondiging dat Invest-NL €30 miljoen in hun nieuwe bioplasticfabriek mee-investeert. Ook beleggers zijn in de gloria door het definitieve groene licht voor de nieuwe FDCA-fabriek, het FD spreekt zelfs van een koersexplosie van het aandeel van Avantium. HollandBIO hoopt dat de investering voor Invest-NL dient als lichtend voorbeeld en de weg wijst naar meer investeringen in de Nederlandse biotech.

Drie wijzen op pad naar de LSH-sector
Om meer van dit soort kerstwonderen te bewerkstelligen, is Invest-NL op zoek naardrie wijzen. Niet een of twee, maar liefst drie vacatures op Life Science & Health (LSH) staan namelijk open. Invest-NL zoekt een senior business developer, investment manager en investment analyst die hun weg moeten vinden naar het LSH-team.

HollandBIO is enthousiast over deze hernieuwde focus van Invest-NL op biotech in brede zin en hoopt dat met deze versterking naast mirre en wierrook ook goud aan de horizon gloort voor de Nederlandse biotech sector.