← Al het nieuws

Incubator unlock_ opent haar deuren in Leiden

Het Leiden Bio Science Park heeft een lange geschiedenis als broedplaats voor bedrijven in de Biotech, Biofarmacie en Medtech. Met de start van unlock_ is er nu één geïntegreerd programma dat zich inzet voor ondernemerschap in het onderwijs, start- en scale-ups. Bij unlock_ krijgen ondernemers met disruptieve ideeën voor de gezondheid van mens en dier de kans om deze ideeën te transformeren tot bedrijven en producten. Het hele Leidse ecosysteem zet zich in voor deze nieuwe generatie bedrijven. De eerste twee unlock_ programma’s starten de komende maanden!

unlock_Venture Academy – powered by PLNT

Alles wat start-ups nodig hebben om vliegend uit de startblokken te komen is onderdeel van de Venture Academy. Ondernemers valideren hun ideeën, krijgen coaching door sector-specialisten en mentoren en bouwen hun netwerk uit in dit 3 maanden durende programma. Na dit programma zijn de jonge bedrijven klaar om hun eerste financieringsronde van bv. 30k te starten. De Venture Academy start op 19 maart.

unlock_incubation

unlock_incubation is een intensief 12 maanden programma waarin start-ups stappen richting hun eerste klanten en/of grotere investeringsrondes zetten. Het programma trapt af met een maand waarin een selecte groep bedrijven alles op alles zet om zo scherp mogelijk te bepalen hoe hun eigen tailor made programma eruit komt te zien. unlock_ begeleidt deze ondernemers in het doorontwikkelen van hun technologie, biedt advies in de juridisch-regulatoire hectiek van de sector en ondersteunt bij het klaarstomen van producten voor de markt. Na deze maand krijgen de deelnemers nog 11 maanden lang ondersteuning van experts en coaches uit het veld en volgen masterclasses specifiek voor hun onderneming. unlock_incubation start in de tweede week van mei, vanaf maart kunnen bedrijven zich aanmelden.

Geïnteresseerd in de programma’s en/of wil je als bedrijf meedoen? Volg de LinkedIn pagina van unlock_ voor regelmatige updates of neem direct contact op het stefan@unlock.bio

Bron: unlock_