← Al het nieuws

HollandBIO’s Max onderzoekt financieringsklimaat & human capital

,

Halverwege vorige maand is Max van den Berg begonnen aan zijn stage bij HollandBIO. Als laatste horde van zijn master Science and Business Management aan de Universiteit Utrecht loopt Max de komende vijf maanden stage bij ons. Met zijn achtergrond in de biologie heeft hij al vaker gezien wat voor mogelijkheden biotech met zich meebrengt. Hij wil in zijn stage dan ook vooral kijken naar hoe de brug tussen de wetenschap, het bedrijfsleven en de maatschappij wordt vormgegeven en hoe wetenschappelijke kennis wordt gebruikt in de sector.

Naast het meewerken op het kantoor van HollandBIO gaat Max zich op een tweetal projecten richten. Ten eerste het in kaart brengen van het financieringsklimaat voor de agro/food en industriële biotech bedrijven. Daarnaast gaat hij kijken naar hoe de landelijke problemen omtrent human capital terug te zien zijn in de biotech sector.

“Ik heb veel zin in de komende tijd bij HollandBIO en kijk uit naar het zien van deze sector vanuit een andere richting dan de academische.”

Kennismaken?

Wil je doorpraten over financiering of human capital, neem dan vooral contact op! Max is te bereiken via: max.vandenberg@hollandbio.nl of 070-833 1333.

Max van den Berg