← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt QVQ

,

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life sciences sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 200 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy.

Vandaag verwelkomen we ons nieuwste lid, QVQ, dat ook graag enkele woorden tot de lezer richt:

“QVQ is een CRO die services levert voor de ontwikkeling van specifieke antilichamen. QVQ is gespecialiseerd in het op maat maken van antilichamen met een enkel domein (sdAbs of VHH). Door immunisatie van lama’s of gebruik te maken van bestaande faagdisplay banken selecteren we tegen een breed scala aan targets van eiwitten tot cellen specifieke en hoog affine antilichamen. Deze kleine antilichamen (15kD) worden meer en meer gebruikt vanwege de hoge penetratie in weefsel, snelle klaring uit bloed, lage toxiciteit maar vooral omdat ze ideale bouwstenen zijn om specifieke targetting te bewerkstelligen in bispecifieke, multimere of gelabelde moleculen.

QVQ heeft alle expertise in huis om alle services te verlenen in VHH antilichaam technologie. Van immunisatie, faag-display panning en screening tot productie, moleculaire modellering en labeling. Wij bieden maatwerkprojecten waarbij leadpanels van VHH in nauwe samenwerking met klanten worden ontwikkeld. Experimenten worden altijd aangepast aan de projectbehoefte. Bovendien beschikken wij over een portfolio met een aanzienlijk aantal VHHs van hoge kwaliteit dat gericht is op moleculen die betrokken zijn bij kanker, leeftijdsgerelateerde ziekten en infectieziekten en kunnen helpen in het onderzoek en de snelle detectie van deze ziektes.

Kijk voor meer informatie op www.qvquality.com of neem contact met ons op via info@qvquality.com