← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt Public Eyes

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life sciences sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 240 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy. Vandaag verwelkomen we Public Eyes Healthcare Communications, dat ook graag enkele woorden tot de lezer richt.

Public Eyes is een communicatieadviesbureau met een 100% focus op de gezondheidszorg. Door geïntegreerde communicatiecampagnes te bouwen, creëren we synergie binnen de communicatiemix. In dit proces worden alle marketingcommunicatie-instrumenten op elkaar afgestemd, waarbij zowel nieuwe als traditionelere kanalen optimaal worden benut. Al meer dan 20 jaar werken wij zowel in Nederland en daarbuiten aan campagnes die een verschil maken. Wij zijn strategische partners voor onze opdrachtgevers.

We zien een toenemende vraag naar specifieke healthcare expertise in de Europese markt, zoals:

  • Patiënten empowerment programma’s
  • Stakeholder- en reputatiemanagement

Gesteund door inzichten en kennis van wat werkt en wat niet, en gedreven door de motivatie om te doen wat mogelijk is, komen we met solide creatieve oplossingen. Mensen in beweging zetten, percepties en gedrag veranderen zijn enkele van onze kerncompetenties.

We zien ernaar uit om samen te werken met HollandBIO, om de Nederlandse lifesciences en biotech sector nog beter op de kaart te zetten.

Kijk voor meer informatie op: www.publiceyes.nl