← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt OperatieFarma 

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life science sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 260 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy. Vandaag verwelkomen we OperatieFarma, een marketing- en communicatiebureau dat al 15 jaar klanten in de farma en biotech ondersteunt.

OperatieFarma richt zich graag tot de lezer: 

“Bij de ontwikkeling van een nieuw product of dienst is een goede introductie van groot belang, maar ook het ‘blijvend’ onder de aandacht brengen daarvan. Wij adviseren bij de (medisch) marketing- communicatiestrategie en helpen bij de implementatie daarvan. Met passie, pro-activiteit, creativiteit, professionele betrokkenheid en een persoonlijke aanpak komen we samen met onze klanten tot relevante content en mooie producties. Denk aan infographics, animaties, high impact mailingen, LinkedIn-campagnes en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij jullie ondersteunen bij interimwerkzaamheden, projectondersteuning of privacyvraagstukken.

Wij, Anne Boersma en Ida Wolf, hebben onze sporen verdiend in (medische) marketing en sales binnen de farmaceutische industrie en gezondheidszorg en beschikken over een breed netwerk van relevante stakeholders. Op de studio werken onze creatieve vormgevers de opdrachten uit in concepten en uitingen.” 

Neem voor meer informatie een kijkje op operatiefarma.nl.