← Al het nieuws

Hollandbio verwelkomt OctoRelease

Hollandbio verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life sciences sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 270 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy. Vandaag verwelkomen we ons nieuwste lid, OctoRelease, dat middels het aanbieden van onderzoeksdiensten op het gebied van projectmanagement, QP-certificering en regelgeving, biotech bedrijven begeleidt in de succesvolle ontwikkeling van geneesmiddelen.

OctoRelease gelooft in het creëren van sterke partnerschappen om uw reis in de ontwikkeling van geneesmiddelen te ondersteunen. Vanaf de formuleringsontwikkeling tot aan de validatie van analytische methoden, stabiliteitsstudies, vrijgifte van uw eindproduct en opstellen van IMPD/IND (CMC) documentatie voor uw klinische studie, staat ons toegewijde team klaar om u te begeleiden naar het succesvol produceren van stabiele geneesmiddelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en wettelijke eisen.

Met OctoRelease als uw partner kunt u rekenen op:

– Deskundige begeleiding en ondersteuning gedurende het hele ontwikkelingsproces

– Zekerheid en transparantie in elke stap van uw project

– Verhoogde efficiëntie en gestroomlijnde processen voor een snellere doorlooptijd van uw klinische onderzoeken

Waarom OctoRelease?

Onze toewijding aan kwaliteitsborging en wettelijke conformiteit loopt als een rode draad door elke fase van de klinische toeleveringsketen. Vanaf de inkoop van grondstoffen tot de productie van het eindproduct, houden we ons aan strenge normen en voeren we uitgebreide audits uit om ervoor te zorgen dat uw producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Ontwikkelingen bij OctoRelease

We zijn verheugd om aan te kondigen dat OctoRelease momenteel bezig is met het verkrijgen van zijn eigen fabrikantenvergunning. Deze belangrijke mijlpaal markeert een nieuw tijdperk voor ons bedrijf, waarmee we ons positioneren als een toonaangevende aanbieder van uitgebreide klinische onderzoekoplossingen, inclusief zowel ontwikkeling als productie. Met deze vergunning zullen we twee Qualified Persons (QP’s) hebben om het vervaardigde uiteindelijke drug product te certificeren dat wordt gebruikt in uw klinische onderzoeken.

Wat betekent dit voor u?

Het verkrijgen van een eigen fabrikanten vergunning is een complex en tijdrovend proces, en OctoRelease is in staat om het proces van wettelijke en kwaliteitsconformiteit voor onze klanten hiermee te stroomlijnen. Hierdoor bespaart u waardevolle tijd en middelen en kunnen wij ons nog meer concentreren op onze missie: het bieden van hoogwaardige klinische onderzoeksdiensten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.