← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt Kuijpers

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life science sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 200 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy.

Vandaag verwelkomen we ons nieuwste lid, Kuijpers, dat ook graag enkele woorden tot de lezer richt:

Voor steeds meer branches is een controlled environment een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. Of het nu gaat om organisaties in food, pharma, hightech, research of healthcare: Kuijpers is uw partner in contamination control en de daarbij behorende facilitaire voorzieningen. We zijn betrokken bij de grootste, meest complexe en mooiste werken van Nederland op dit gebied. We zorgen ervoor dat het proces van onze klanten aantoonbaar goed functioneert op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Kuijpers ontzorgt klanten gedurende het hele proces: we zijn een betrokken partner vanaf de allereerste vraag tot en met haalbaarheidsstudies, advies, ontwerp, realisatie, oplevering, onderhoud en exploitatie. Ons team van specialisten beschikt aantoonbaar over multidisciplinaire expertise op het gebied van kritische installaties. Door die expertise, kennis en ervaring benaderen we complexe projecten niet alleen integraal, maar vertalen we ook vragen over controlled environments vanuit werktuigbouw, elektra, HVAC, gebouwautomatisering, beveiligingssystemen, cleanrooms, ruwbouw, clean utilities, beveiliging en meer naar echte oplossingen.

Veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Het zijn drie cruciale factoren in de voedingsmiddelenindustrie. De uiterst strenge eisen die u stelt aan uw installaties en gebouw zijn terecht: in deze sectoren is de impact van een vervuiling, verontreiniging of besmetting groot. Naast ons specialisme in controlled environments zijn wij ook expert in procestechniek en –automatisering. Kuijpers zorgt ervoor dat installaties, leidingen, tanks, ketels en machines voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en veiligheid.

In de life sciences industrie werkt Kuijpers voor o.a. HALIX, Janssen Biologics, MSD, Bilhoven Biologicals, Abbott, Eurofins, Dr. Reddy’s, APPO , Dopharma.
Tevens hebben wij voor een groot aantal ziekenhuisapotheken bereidingsfaciliteiten gerealiseerd: Apotheek Haagse Ziekenhuizen, Catharina Ziekenhuis, Prinses Maxima Ziekenhuis etc.
Alle functies en voorzieningen voor een ultra schone, stabiele omgeving blijven optimaal werken. Hoewel de omgevingen sterk variëren is de doelstelling steeds identiek: er mag onder geen beding een mogelijke verontreiniging de ruimte in of uit. We zorgen in alle stappen van het proces voor een maximale afstemming tussen onze manier van werken en uw bedrijfs- of branche specifieke behoeften.

Kuijpers organiseert in samenwerking met HollandBIO bovenstaand evenement – meld je snel aan!