← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt Illumina

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life sciences sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 250 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy. Vandaag verwelkomen we Illumina als nieuw lid, dat ook graag enkele woorden tot de lezer richt:

Bij Illumina maken we genomics bruikbaarder voor iedereen, voor een beter begrip van de menselijke gezondheid. Door genomics in de schijnwerpers te zetten, kunnen we samen de kracht aanwenden om een sterkere wereld op te bouwen.

Vanaf onze begindagen als start-up hebben we altijd gestreefd naar een transformatie van de menselijke gezondheid. Elk nieuw product is ontworpen om onze maatschappij in staat te stellen DNA op een geheel nieuwe schaal te onderzoeken en antwoorden te ontdekken op de grootste vragen in het leven. Zoals wat veroorzaakt dat een kankercel muteert? Wat is de oorsprong van een raadselachtige ziekte? Is het mogelijk om de volgende uitbraak te voorkomen? Of de wereldvoedselvoorziening veilig te stellen? Deze uitdagingen inspireren ons om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is, en meer mensen in contact te brengen met de technologie en inzichten die de wereld veranderen.

Vandaag de dag zijn wij een wereldleider op het gebied van genomics – een industrie op het snijvlak van biologie en technologie. Het is onze passie om onze klanten te helpen genetische variaties te lezen en te begrijpen via onze steeds toegankelijkere, eenvoudigere oplossingen. De vooruitgang die onze oplossingen ondersteunen, leidt tot een fundamentele verschuiving in de gezondheidszorg en daarbuiten. De geneeskunde zal steeds preventiever en preciezer worden. We zullen gezonder zijn en langer leven. En we zijn nog maar net begonnen!

Kijk voor meer informatie op www.illumina.com