← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt Heembouw

,

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life science sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 200 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy.

Vandaag verwelkomen we ons nieuwste lid, Heembouw, dat ook graag enkele woorden tot de lezer richt:

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. We zien creatie als de optelsom van bedenken, maken en leveren. Daarom is Heembouw een ontwerpende bouwer met eigen architecten. Doordat ontwikkelaars, architecten, en bouwers nog nauwer samenwerken, zonder dat er verschillende bedrijfsbelangen spelen, komen we nog sneller tot plekken waar mensen willen zijn.

Van A tot Z
De turnkey aanpak van Heembouw is erop gericht bedrijven van A tot Z te begeleiden in hun huisvestingsproces. Voor nieuwbouw begint dit vaak met het vinden van de juiste kavel. Met behulp van de eigen gronddatabank worden alle bedrijfskavels in Nederland weergegeven inclusief de bebouwingsmogelijkheden. Doordat Heembouw het ontwerpen en bouwen integreert, wordt steevast tijdwinst gehaald in de doorlooptijd van het project en kunnen klanten dus sneller hun gebouw betrekken. Doordat ook vanaf de eerste dag een kostendeskundige aan tafel zit, wordt het budget gedurende de ontwerpuitwerking voortdurend bewaakt. Onze turnkey aanpak zorgt daarmee voor een gemiddelde klanttevredenheid van een 8,2.

Cleanrooms, labs en onderzoeksruimten
Heembouw heeft meerdere specialismen in huis, waaronder het realiseren van gebouwen met laboratoria, cleanrooms of onderzoeksruimten. Laboratoria en cleanrooms hebben bouwkundige en installatietechnische overeenkomsten. Toch zijn de uitgangspunten qua gebruik en functioneel ontwerp totaal tegenstrijdig. Laboratoria zijn erop gericht om de buitenwereld te beschermen tegen de in het laboratorium aanwezige media. Bij een cleanroom is er juist sprake van het tegenovergestelde; het creëren van een ruimte waarin er zo min mogelijk invloed van buitenaf is op proces en product. Met die kennis en ervaring heeft Heembouw voor onder andere Applied Medical, Produlab Pharma en Koppert Biological Systems laboratoria en cleanrooms gerealiseerd.

Op naar de toekomst
Een sterk team, een sterk netwerk en een sterke visie, daar is Heembouw trots op. Maar we leunen niet achterover. We blijven ons ontwikkelen en blijven nieuwe samenwerkingen zoeken. Zo kunnen we ook in de toekomst plekken creëren waar mensen het beste uit zichzelf halen. Plekken waar mensen zich op hun gemak voelen of geïnspireerd raken. Plekken waar mensen willen zijn.

https://www.heembouw.nl/expertises/kantoren-cleanrooms-laboratoria/

www.gronddatabank.nl