← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt Goodlife Pharma

,

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life science sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 260 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy. Vandaag verwelkomen we Goodlife Pharma, dat unieke medicijnen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen toegankelijk maakt voor patiënten in de BeNeLux.

Goodlife’s focus ligt op het beschikbaar maken van medische oplossingen voor individuele patiënten. Ze bieden oplossingen op het gebied van: Endocrinologie, Interne geneeskunde, Fertiliteit, Urologie, Hematologie, Dermatologie en Gastroenterologie die daadwerkelijk de kwaliteit van het leven van patiënten verbeteren. Binnen deze therapiegebieden werkt Goodlife nauw samen met artsen, apothekers, patiëntorganisaties, en managers bij groothandels en verzekeringsmaatschappijen.

Goodlife heeft een sterk en uitgebalanceerd productportfolio. In Nederland beschikken ze over een steeds sterker, groeiend netwerk van zorgprofessionals. Zo neemt hun kennis toe en groeit het aanbod aan farmaceutische oplossingen, bijvoorbeeld voor patiënten die lijden aan onvruchtbaarheid, interstitiële cystitis, hypothyreoïdie, obesitas, vitamine D-tekort en bijnierschorsinsufficiëntie.

Om unieke oplossingen voor patiënten beschikbaar te kunnen maken, is Goodlife altijd geïnteresseerd in nieuwe partnerschappen en samenwerkingsverbanden. Voor meer informatie en contactgegevens, zie www.goodlifepharma.com.