← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt Good Biomarker Sciences

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life science sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 240 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy.

Vandaag verwelkomen we ons nieuwste lid, Good Biomarker Sciences, dat ook graag enkele woorden tot de lezer richt:

Good Biomarker Sciences (GBS) is een innovatieve klinische CRO die hoge kwaliteit testen aanbiedt ter ondersteuning van klinisch onderzoek. Focusgebieden voor GBS zijn Trombose, Hemostase en Immunologie waar tientallen jaren van ervaring en onderzoek een solide basis geven voor expert advies. Naast het meten van biomarkers onder GCLP verstrekken we ook advies en zijn we zeer actief als onderzoekspartner voor gezamenlijke projecten. Middels cellulaire modellen bieden we ondersteuning in de ontdekkingsfase voor mechanistisch onderzoek en het meten van effectiviteit, toxiciteit en reacties van het immuunsysteem zoals inflammatie en allergenen. Ter ondersteuning van het klinisch onderzoek ontwerpen wij specifieke biomarkertesten, valideren we ze onder GCLP en kunnen deze direct gebruikt worden voor het monitoren van de patiënt gedurende het onderzoek.

Wij zijn enthousiast om binnen het HollandBIO netwerk actief bij te dragen aan het innovatieklimaat in de biotechsector. Wij staan altijd open voor nieuwe, innovatieve projecten waar we bij kunnen samenwerken om technologie dichter bij de markt te brengen. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze bedrijfsontwikkelaar Bastiaan Kluft en kijk op www.gbsleiden.com voor meer informatie!