← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt GlycoMScan

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life science sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 200 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy. Vandaag verwelkomen we ons nieuwste lid, GlycoMScan!

GlycoMScan is een contract research en service laboratorium voor analytical services. GlycoMScan is expert in massa spectrometrie en chromatografie, en heeft state-of-the-art apparatuur in huis voor de hoogste resolutie, sensitiviteit en kwaliteit.

Hier bovenop zetten ze hun jarenlange ervaring met eiwit glycosylering. Daarom is een van GlycoMScan’s pijlers de glycosylering ophelderen van therapeutische antilichamen. Onze andere pijlers zijn pharmacokinetiek studies, zowel het meten van de monsters als de bijbehorende kinetiek modellering; eiwit sequencing en biomarker studies.

In de nabije toekomst zal hier een volwaardige GLP lijn bijkomen. Deze wordt momenteel opgezet en het streven is om eind 2020 officieel GLP geaccrediteerd te zijn. GlycoMScan is al NVWA geaccrediteerd om met biologisch materiaal te werken voor onderzoek en diagnostiek.

U bent van harte welkom de locatie op het Pivot Park in Oss voor een kop koffie om te bespreken hoe GlycoMScan uw research en development traject kan versterken!

www.glycomscan.com