← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt Genome Lawyers

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life science sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 240 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy.

Vandaag verwelkomen we ons nieuwste lid, Genome Lawyers, dat ook graag enkele woorden tot de lezer richt:

Genome Lawyers onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door haar grondige kennis van de (bio)farmaceutische industrie en hands-on mentaliteit. De oprichter van Genome Lawyers , dr. mr. Hanneke Later-Nijland is de enige gepromoveerde advocaat-apotheker in Nederland, die ook als inspecteur bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft gewerkt – vermoedelijk zelfs de enige met dit profiel in de Europese Unie.

De oprichter komt uit een ondernemersfamilie en verstaat de kunst juridische begrippen en de procedurele aspecten kort en bondig uiteen te zetten. Het doel is altijd om de beste resultaten voor het bedrijf te behalen: procederen als het moet, de ‘zachte route’ waar het kan. Cliënten waarderen Genome Lawyers vanwege haar ‘exceptional high level of service’, ‘vast knowledge of pharmaceutical law’ and ‘clear communications with the client’. (Bronnen: International Award, under embargo until 14 October 2021 en Who’s Who Legal 2020).
Volg Genome Lawyers en Hanneke Later-Nijland op LinkedIn of kijk op www.genome-lawyers.com  voor meer informatie.
Wil je lid worden van de besloten LinkedIn groep “Genome Lawyers EU Pharma & Biotech Law”, om met enige regelmaat updates te ontvangen op dit gebied, stuur een e-mail aan: hello@genome-lawyers.com