← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt Dina Diek

,

Het team van HollandBIO is sinds vorige week een stukje sterker geworden. Per 17 oktober is Dina Diek begonnen als Project Manager. Naast haar taken op het vlak van communicatie zal ze een substantieel deel van haar tijd gaan besteden aan projecten voor de programma’s.

Dina volgde een interdisciplinaire bachelor aan het Maastricht Science Programme, en daaropvolgend een master in Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het uitvoeren van fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar de werking van het (vrouwelijk) menselijk lichaam, heeft zij tijdens haar master gewerkt als freelance redacteur/schrijver binnen life science en duurzaamheid. Dat, in combinatie met het volgen van vakken in Bio-Business, wekte bij haar een passie op voor wetenschapscommunicatie en -innovatie. HollandBIO biedt haar de perfecte vervolgstap: een functie met maatschappelijke impact waarbinnen ze de brug kan slaan tussen de wetenschap en het bedrijfsleven. Ze zal verschillende communicatietaken oppakken en daarnaast meehelpen aan diverse projecten binnen de programma’s.

“Ik kijk ernaar uit om HollandBIO en (ontwikkelingen binnen) de biotech sector nog beter op de kaart te zetten, zodat deze optimaal kunnen bijdragen aan een gezonde en duurzame toekomst.”

Kennismaken?

Dina is te bereiken via dina.diek@hollandbio.nl of 070-833 1333.