← Al het nieuws

Hollandbio verwelkomt DADA Consultancy BV

,

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life sciences sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 270 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy. Vandaag verwelkomen we ons nieuwste lid, DADA Consultancy BV, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van internationale geneesmiddelregelgeving.

Graag richten zij enkele woorden tot de lezer:

“Als ervaren professionals van DADA zijn we verheugd om een samenwerking met hollandbio aan te gaan en hollandbio te ondersteunen bij het streven om de impact van biotechnologie op gezondheid, duurzaamheid en economische groei te maximaliseren.

Onze uitgebreide ervaring sluit goed aan bij de inzet van hollandbio om een robuust innovatieklimaat te creëren. De deskundigheid van DADA op het gebied van klinische ondersteuning, geneesmiddelregistratie, market access, quality assurance en farmacovigilantie voegt vaardigheden toe aan het doel van hollandbio: de reis van lab naar patiënt versnellen.

De deelname van DADA verrijkt de diversiteit van de leden van hollandbio, variërend van start-ups tot multinationals. Bijna 90% van de lidbedrijven van hollandbio zijn MKB’s, net als DADA. Onze toetreding vergroot de beschikbare expertise om andere leden van hollandbio te ondersteunen.

Nu DADA op dit biotech-podium stapt, draagt onze samenwerking met hollandbio bij aan een gezondere, duurzamere toekomst met economische groei.”