← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt BresMed als nieuw lid

,

HollandBIO verbindt, vertegenwoordigt en ondersteunt de Nederlandse life science sector. We zijn supertrots dat we al meer dan 200 bedrijven vertegenwoordigen: van start-ups, midden- en kleinbedrijven tot grote bedrijven, actief in gezondheid, voeding of biobased economy. Vandaag verwelkomen we ons nieuwste lid: BresMed.

In het centraal gelegen Utrecht staat het Nederlandse kantoor van BresMed. BresMed is een dynamisch adviesbureau op het gebied van gezondheidseconomie en uitkomstenonderzoek. Met ons hoofdkantoor in Sheffield (Verenigd Koninkrijk) hebben we meer dan 160 mensen in dienst die werken in onze lokale kantoren in het Verenigd Koninkrijk, India, Ierland, Nederland en de Verenigde Staten.

Het team varieert van gezondheidseconomen, statistici, systematische reviewers, (kwalitatieve en kwantitatieve) onderzoeksspecialisten en editors, tot ervaren experts op het gebied van insights & strategic consulting. Het is een plek waar ervaringen vanuit consultancy, de industrie en academische wereld samenkomen. Deze mix van expertise stelt ons in staat om de meest geavanceerde methodologieën te gebruiken en continue te blijven ontwikkelen.

BresMed werkt samen met farmaceutische bedrijven en fabrikanten van medische hulpmiddelen om de klinische en economische waarde van hun producten aan overheden en partijen in de gezondheidszorg aan te tonen. De kerndiensten van BresMed omvatten het ontwikkelen van gezondheidseconomische modellen en het ontwikkelen van materialen voor markttoegang, inclusief vergoedings- en waarde-dossiers.

www.bresmed.com