← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt BeiGene

HollandBIO is blij om BeiGene als lid te mogen verwelkomen. BeiGene is een wereldwijd biotechnologiebedrijf dat zich richt op het verbeteren van de resultaten van de behandeling tegen kanker en wil patiënten overal ter wereld toegang bieden tot deze behandelingen. BeiGene biedt innovatieve behandelingen, van het laboratorium tot aan het bed van de patiënt.

BeiGene streeft ernaar de farmaceutische industrie te transformeren door effectieve medicijnen te ontwikkelen die wereldwijd voor veel meer mensen betaalbaar en toegankelijk zijn. BeiGene heeft alle benodigde faciliteiten in huis en hoopt daarmee op het gebied van klinische ontwikkelingen wereldwijd toonaangevend te worden. BeiGene zet zich ervoor in om wetenschappelijke innovatie te vertalen naar betere geneesmiddelen voor patiënten.

“Mensen met kanker staan centraal bij alles wat wij doen. Onze aanpak om mensen met kanker wereldwijd te helpen, is uniek: wij concentreren ons op gebieden met een ’unmet need’ en gaan daarbij van meet af aan wereldwijd te werk. Het maakt voor kanker niet uit of patiënten uit de de VS, China, Europa of waar dan ook ter wereld komen. Kanker kent geen grenzen, en wij ook niet.”