← Al het nieuws

HollandBIO verwelkomt Advanced Interim Management (AIM) als nieuw lid

HollandBIO is blij om Advanced Interim Management (AIM) te mogen verwelkomen! AIM is een Supply Chain consultancy bedrijf gevestigd aan de Westerkade in Rotterdam, dat zich specifiek en uitsluitend richt op de behoeften van de life science industrie. AIM is gespecialiseerd in het ondersteunen van new market entrants die hun eerste pharma, biotech, ATMP product of medical device op de markt willen brengen in Europa, maar ook in de US of andere delen van de wereld.

Inmiddels hebben wij sinds onze oprichting in 2009 meer dan 75 bedrijven succesvol bij dit proces ondersteund. Daarnaast ondersteunen wij onze meer gevestigde klanten met Supply Chain optimalisatie vraagstukken en door het leveren van interim Supply Chain specialisten op alle niveaus in de organisatie.  

Kenmerkend voor de werkwijze van AIM zijn het feit dat we niet alleen adviseren maar ook (helpen) uitvoeren en dat we uitsluitend werken met zeer ervaren consultants die de taal van onze klanten spreken. We voeren onze opdrachten uit op basis van heldere afspraken met onze klanten over resultaten, kosten en doorlooptijden. Sinds 2021 is AIM onderdeel van Blue Matter Consulting, een Amerikaans strategisch consultancy bedrijf, eveneens specifiek gericht op de life science industrie, met vestigingen in onder andere San Francisco, New York, Londen, Boston, India en Zürich.  

Speciale aandacht willen wij in deze introductie tot slot nog vestigen op onze webinar “Supply Chains for Cell & Gene Therapies: Orchestrating a Successful Launch & Beyond” die op 20 oktober 2022 om 17:00 CET zal plaatsvinden en via de link op onze website te bereiken zal zijn.

Kijk verder voor meer informatie op www.aimconnection.eu of neem contact met op via info@aimconnection.eu.