← Al het nieuws

Hoe biotechnologie de nieuwe bewindslieden op stoom kan brengen

,

Met het debat over de regeringsverklaring heeft het recent beëdigde kabinet de vuurdoop erop zitten. De verse bewindsploeg kan nu voortvarend uit de startblokken vliegen om eigen accenten te leggen. Daar helpt HollandBIO natuurlijk graag een handje bij. Met deze hapklare beleidsvoorstellen kunnen de nieuwe ministers en staatssecretarissen werk maken van gezondheid op maat; verduurzaming van landbouw, veeteelt, visserij en chemie; en het vergroten van ons innovatie- en verdienvermogen.

Benieuwd wie er aan de knoppen mag zitten? Samen met Public Cinema maakte WePublic deze inzichtelijke bordesinfographic over de verse bewindsploeg. Vanuit onze sector zien we ruimte om de volgende bewindslieden als volgt te ondersteunen:

In onze onepager per thema hebben we van elk van de drie thema’s de belangrijkste beleidsvoorstellen op een rij gezet. Je kan er van HollandBIO op aan dat we daar met de betreffende bewindspersonen en ministeries over doorpraten. En wil je ook met ons het gesprek aan, laat het dan gerust weten.