← #nieuws

HollandBIO Highlights

Deze nieuwste editie van de Highlights is een bijzondere, want HollandBIO bestaat 5 jaar! Onder het motto “challenging the status quo” werken wij elke dag weer aan het maximaliseren van de bijdrage van biotech aan onze samenleving. HollandBIO is een belangenvereniging die voor haar leden staat. We nemen stelling in een soms gepolariseerd maatschappelijk debat en durven ons uit te spreken.

HollandBIO gaat veel verder dan debatteren alleen. We agenderen. En met succes. Een innovatieve sector komt met oplossingen, dus dat is precies wat HollandBIO doet. We zorgen dat we vooraan zitten bij het formeren van nieuw beleid en gaan met kennis van zaken op een constructieve en positieve wijze het gesprek aan.

Het gaat goed met de Nederlandse biotech sector en dat geldt ook voor HollandBIO. We verwelkomden het afgelopen jaar weer heel veel nieuwe leden! Van bedrijven die zich toeleggen op kweekvlees tot geneesmiddelenontwikkelaars, en van ondernemers die biobased toepassingen ontwikkelen tot partijen die zich storten op de vaccins en de gewassen van morgen.

HollandBIO is supertrots dat we zoveel mooie bedrijven mogen vertegenwoordigen. Want zonder de steun, de expertise en het vertrouwen van de leden zijn we nergens. Ook de komende jaren kan onze achterban rekenen op HollandBIO’s niet aflatende inzet. Tegelijkertijd rekenen we op de steun van onze leden, want alleen samen kunnen we een verschil maken voor het succes van de sector en een gezonde en duurzame toekomst. Als partners binnen HollandBIO en als ambassadeurs voor onze prachtige sector!

Meer weten over hoe we als belangenvereniging zijn gegroeid de afgelopen tijd, hoe we te werk gaan en tot welke mooie resultaten dat leidt? Lees het in onze Highlights of neem contact met ons op.