← Al het nieuws

Dubbele versterking HollandBIO

, , ,

Vanaf vorige week is de mankracht van HollandBIO met niet één, maar zelfs met twee nieuwe krachten versterkt. Per 1 juli is Hugo van Rooijen aan de slag als kersverse Programmamanager IJzersterk innovatieklimaat en Casper Brack in de nieuwe functie van Communicatiemanager.

Hugo wil een lans breken voor de kennisrijke Life Sciences sector, die beeldbepalend is voor het toekomstig innovatie- en verdienvermogen van Nederland. Voordat Hugo bij HollandBIO kwam, werkte hij als Governmental Affairs Manager bij Janssen. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met het overheidsbeleid op het gebied van geneesmiddelen. Hugo heeft politicologie in Leiden en politieke communicatie in Antwerpen gestudeerd. Gezien zijn energieke inzet voor de sector zijn we maar wat blij dat Hugo zich bij team van HollandBIO heeft gevoegd en zich blijmoedig zal beijveren voor het programma IJzersterk innovatieklimaat.

Casper heeft een voorliefde voor begrijpelijke taal en weet dat bij HollandBIO goed te verbinden aan een gezonde maatschappelijke interesse. Voorheen werkte hij als redacteur en beleidsanalist voor Axon Healthcare, kennispartner binnen de gezondheidszorg. Hij is van huis uit neerlandicus en heeft zich gespecialiseerd in taalbeheersing, met een bachelor argumentatietheorie in Amsterdam en een master retorica in Leiden. Met zijn scherpe pen weet hij de mooie verhalen van onze sector te beschrijven, in de opgewekte toon die inmiddels zo kenmerkend is voor het team van HollandBIO en onze innovatieve branche.

“Wij hebben onwijs veel zin om het team te versterken. De huidige omstandigheden van de pandemie en coronacrisis onderstrepen de urgentie en het belang van de doorbraken die biotech ons allemaal bieden. Deze sector heeft ons namelijk veel te bieden en daar willen wij ons graag voor inzetten. Bovenal komen we bij HollandBIO in een warm bad met een groep enthousiaste en gedreven collega’s die met durf er de schouders onder zetten. Samen met hen willen wij de Life Sciences sector nog beter belichten en hen ondersteunen om nog innovatiever te worden!”

Kennismaken?

Onze kersverse krachten zijn bereikbaar via hugo.vanrooijen@hollandbio.nl en casper.brack@hollandbio.nl of 070-833 1333.