← Al het nieuws

Drie wisselingen in het bestuur van HollandBIO

,

Onder veel dankzegging heeft HollandBIO tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen vrijdag afscheid genomen van drie gedreven bestuursleden. Het afscheid werd vergezeld met een warm welkom voor drie minstens zo fanatieke bestuursleden. Ook wisselde het bestuur van voorzitter.

Het bestuur, de leden en het bureau van HollandBIO bedankten Markwin Velders, Carine van den Brink en Erik van den Berg hartelijk voor hun jarenlange inzet. Gelukkig toonden Katrien Reynders, Roel Schaapveld en Linda Dijkshoorn zich bereid om tot het bestuur toe te treden. Na een korte introductie gaf de ledenvergadering hun daartoe het vertrouwen. Intussen regende het bedankjes en felicitaties. Wil je ook in persoon kennismaken met het gewijzigde bestuur? Meld je dan vooral aan voor het Dutch Biotech Event op 8 september in Maarssen.

Oscar Goddijn nieuwe voorzitter HollandBIO

Aangezien ook afscheid werd genomen van Markwin Velders, wees het bestuur uit zijn midden een nieuwe voorzitter aan. De gelukkige is Oscar Goddijn, die tegen de leden van HollandBIO en andere geïnteresseerde alvast het volgende wil zeggen:

“Onze maatschappij staat voor uitdagingen op veel vlakken: gezondheid, voeding, klimaatverandering – om er maar een paar te noemen. Deze uitdagingen passen naadloos bij de oplossingen die onze leden te bieden hebben. Ik voel mij vereerd om het voorzitterschap van HollandBIO van Markwin over te nemen, en mijn passie voor de biotechnologie te gebruiken om samen met het bestuur en het team van HollandBIO de randvoorwaarden te scheppen om onze leden zo succesvol mogelijk te maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit samen kunnen realiseren.”

– HollandBIO-voorzitter Oscar Goddijn

Het mag geen verrassing zijn dat ook het team van HollandBIO uitkijkt naar en alle vertrouwen heeft in de prettige samenwerking met het bestuur en de leden, zo benadrukte ook HollandBIO’s Annemiek afgelopen vrijdag. Weet dat HollandBIO natuurlijk altijd klaarstaat voor de leden en neem dan ook vooral contact met ons op als we samen de sector nog verder vooruit kunnen helpen.