← Al het nieuws

Doe mee, deel je expertise en inspireer jongeren!

Scholieren in aanraking brengen met actueel onderzoek rondom duurzaamheid?

Imagination at Work is een programma van C3 dat middelbare scholieren laat kennismaken met actueel onderzoek rondom duurzaamheid en ze laat reflecteren op mogelijkheden om hierin verder te leren. Een project waarin jongeren samen met experts uit het bedrijfsleven en wetenschap nadenken over en aan de slag gaan met vraagstukken rond bijvoorbeeld voedsel, klimaat, water of grondstoffen. C3 zorgt voor ondersteuning van de experts met een cursus, voor een gestroomlijnd proces en een spannende landelijke finale, waar de beste havo-, en vwo-leerlingen strijden om de hoofdprijs in hun categorie.

Doe mee en begeleid jongeren!
C3 is op zoek naar experts die zich hiervoor in willen zetten. Deelname biedt een unieke kans om jongeren te enthousiasmeren voor de sector en jouw bedrijf. Vanuit C3 bieden we je de ondersteuning die je nodig hebt om de leerlingen op de juiste manier te begeleiden. Op de website vind je een overzicht en de tijdsinvestering in de competitie.

Het project loopt van september 2020 – februari 2021. Leerlingen schrijven zich in op onderwerp vanaf 1 mei 2020, de inschrijving voor experts is open tot 3 april 2020.

Meer informatie en inschrijven via www.imaginationatwork.nl