← Al het nieuws

Celgene presenteert Healthcare´s Great Expedition tijdens de World of Technology & Science

Wat hebben ruimtevaart en gezondheidszorg met elkaar gemeen? Hoe worden innovatieve medicijnen ontwikkeld? Hoe wordt de prijs van een nieuw medicijn bepaald? Hoe kunnen we de gezondheidszorg betaalbaar houden? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat u de geneesmiddelen krijgt die u nodig heeft?

Reis mee met Healthcare´s Great Expedition om meer te weten te komen én om mee te praten over deze onderwerpen. Dompel uzelf onder in verschillende interactieve ervaringen, waaronder een simulatie waarin u de prijs bepaalt voor een nieuw medicijn inclusief alle moeilijke bijbehorende afwegingen. Of bekijk ´This is Axiom´, een film over een astronaute die verdwaald is in de ruimte en vecht voor de juiste hulp en de meest innovatieve technologie om haar veilig thuis te brengen. Een metafoor voor de gecompliceerde besluitvorming in de gezondheidszorg.

Via deze link kunt u zich gratis inschrijven voor dit evenement. U kunt Celgene’s stand bezoeken van 2 tot en met 5 oktober in de World of Laboratory, A119.

Over Celgene
Celgene ontwikkelt innovatieve geneesmiddelen voor de behandeling van (bloed)kanker, immuun- en ontstekingsziekten. Ze willen bijdragen aan de volksgezondheid via wetenschappelijk onderzoek en de belofte het belang van de patiënt altijd voorop te plaatsen. Een van de meest zichtbare manieren waarop Celgene dit doet is door bijna 40% van onze omzet te investeren in R&D.