← Al het nieuws

Bekijk de nieuwe HollandBIO Highlights!

,

De nieuwste HollandBIO Highlights zijn uit! Lees meer over hoe jullie belangenvereniging opkomt voor de biotech sector, de resultaten die onze programma’s boeken en alle andere voordelen die het lidmaatschap te bieden heeft.

Al het harde werk in onze sector stemt hoopvol, want biotech maakt het leven beter. Hoe kan het ook anders, met innovaties die mens, dier en planeet vooruit helpen. Gelukkig is er bij HollandBIO dan ook geregeld reden tot feest, want wie met ons blikveld naar het Nederlandse biotech landschap kijkt, kan niet anders dan vrolijk gestemd worden. Die vrolijkheid geven we graag aan de wereld mee, door veel meer hoogtepunten te laten zien waar we ons licht over willen laten schijnen.

Daarom hebben we een nieuwe versie van de HollandBIO Highlights gemaakt, zowel online als in print te bekijken. Ben je lid van HollandBIO en wil je de Highlights (Nederlands en/of Engels) graag fysiek in handen krijgen? Als je hier je (adres)gegevens achterlaat, dan sturen we je een exemplaar toe. Veel leesplezier!

For the English version, please take a look here.