← Al het nieuws

AVG-programma

,

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle bedrijven en organisaties voldoen aan de nieuwe privacy wetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bestuurders zijn persoonlijk aansprakelijk. Heb je als organisatie je zaken niet op orde? Dan kan de Autoriteit Persoonsgegevens een forse boete opleggen. De stichting AVG verenigingen heeft voor het MKB een programma ontwikkeld waarmee je in 16 eenvoudige stappen aan de AVG kunt voldoen. Leden van HollandBIO krijgen 50% korting op het programma.

 

Wat biedt het AVG-programma?

  • Praktisch 16-stappenplan
  • Uitlegvideo en invulformulieren bij elke stap
  • Juridische model documenten en contracten
  • Opleidingsvideo medewerkers
  • Extra ondersteuning van AVG-experts
  • AVG-verklaring

het AVG-programma is een praktisch online stappenplan dat resulteert in een AVG-verklaring. Met deze AVG-verklaring kun je aantonen dat je bedrijf aan de inspanningsverplichtingen van de wet heeft voldaan.

Voldoen aan de wet blijft best wat werk, maar door de logische opbouw en praktische voorbeelden wordt de ingewikkelde wetgeving ontrafeld in 16 stappen. Aan de hand van duidelijke instructies pas je de ICT, de organisatie, de communicatie en alle juridische zaken als contracten aan de nieuwe eisen aan. Met het programma zie je geen onderdelen van de wettelijke verplichting over het hoofd. Inmiddels is het online AVG-programma al door tienduizenden organisaties gebruikt!

  

Ondersteuning beschikbaar

Het programma is zo opgezet, dat je er zelf mee aan de slag kunt gaan. In veel gevallen is extra hulp niet nodig. Mocht je meer ondersteuning willen, dan biedt de AVG-vereniging een juridische helpdesk, verduidelijkende webinars en invulworkshops om het programma in 3 uur grotendeels of geheel af te werken.

 

Kosten

Lid van HollandBIO? Vraag de kortingscode via bs@hollandbio.nl

0 medewerkers 250,-  (met kortingscode 125,-)
1-10 medewerkers 500,-  (met kortingscode 250,-)
11-50 medewerkers 1000,-  (met kortingscode 500,-)
51-250 medewerkers 2000,-  (met kortingscode 1.000,-)
meer dan 250 medewerkers 4000,-   (met kortingscode 2.000,-)

De prijs is in euro’s, per jaar, exclusief 21% btw.

Ook meedoen?

Meld je hier aan voor het programma. Tienduizenden bedrijven en organisaties gingen je voor!

Meer informatie vind je op de site van de AVG verenigingen