← Al het nieuws

Aanmeldingen voor nieuwe editie Zorgambassade geopend

Als onderdeel van het kennisnetwerk van de Zorgambassade, de denk- en doe-tank voor de zorg, vraagt HollandBIO graag aandacht voor de nieuwe editie die eraan komt! Ben jij werkzaam in de zorg en wil je een verschil maken? Meld je dan aan via www.zorgambassade.nl en pak één jaar lang samen met andere professionals hardnekkige zorgproblemen aan.

De Zorgambassade is de nationale denk- en doe-tank voor de zorg. Elk jaar buigen zestien ambitieuze zorgprofessionals zich over de belangrijkste problemen uit de zorg. Deelnemers met verschillende achtergronden combineren hun aandacht en kennis tot concrete, schaalbare oplossingen.

Door spelers uit het zorglandschap bijeen te brengen in een denk- en doe-tank, wil de Zorgambassade samen barrières in het zorglandschap wegnemen. Dat gebeurt door concrete en schaalbare oplossingen te vinden en te implementeren. De overtuiging van de Zorgambassade is dat uiteindelijk elke speler in het zorglandschap de beste zorg wil bieden voor de Nederlandse patiënten.

Meer weten over de Zorgambassade en over deelname aan de nieuwe editie? Neem dan een kijkje op www.zorgambassade.nl.