< All M2M offers

V.O. Patents & Trademarks

Maximaliseer de waarde van uw Intellectuele Eigendom en laat uw innovatie optimaal renderen. V.O. is dé expert voor al uw merk- en octrooivraagstukken.

Exclusief voor leden van HollandBIO kunt u gratis gebruikmaken van onze expertise. We bieden één uur gratis advies over merken en één uur gratis octrooiadvies. Neem gerust contact op, onze merk- en octrooispecialisten staan voor u klaar.

Over het bedrijf

V.O. ondersteunt tech starters, innovatief MKB, kennisinstituten en multinationals bij het maximaliseren van de waarde van hun Intellectuele Eigendom. We zijn een full service dienstverlener die bijzonder veel expertise heeft op het gebied van de Chemie en Life Sciences. Met meer dan 60 merk- en octrooigemachtigden heeft V.O. de kennis en ervaring die nodig is om tot de top te behoren.

Toonaangevend in Europa met een wereldwijd netwerk

Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland is V.O. een van de grootste octrooi- en merkenbureaus in Europa. We beschikken over een internationaal netwerk van gerenommeerde octrooiprofessionals over de hele wereld. Continue wisselen we onze kennis uit over de laatste ontwikkelingen zodat onze klanten hiervan kunnen profiteren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie