< All M2M offers

PHC Europe

De Cellbox biedt innovatieve technologie voor het transport van levende celculturen, -weefsel en andere op cellen gebaseerde monsters. De Cellbox is een zelfvoorzienende incubator voor omgevingsgecontroleerd transport waarbij de temperatuur en CO2 kunnen worden aangepast. De Cellbox zorgt daardoor voor het behoud van de levensvatbaarheid van uw cellen tijdens transport.

Deze Cellbox is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: Het standaardmodel “Ground CD” of die geschikt voor luchttransport “Flight CDI”. De Cellbox kan de temperatuur tussen 28~38℃ en een CO₂ van 5% minimaal 24 uur in stand houden met behulp van een oplaadbare batterij en CO2 cartridge of droogijs. De Cellbox heeft de mogelijkheid voor verschillende inzetten zoals microtiterplaten, T-flessen, chipformats, enz. Monitoring en datatransport is mogelijk met de App d.m.v. bluetooth.  Dus geen tijdsverlies of kwaliteitsverlies meer door invriezen en ontdooien. Mocht u meer informatie wensen, dan horen wij graag van u.

 

Van 01 december 2019 tot en met 31 december 2020

Over het bedrijf
PHC Europe (PHCEU), gevestigd in Etten-Leur en met kantoren in de UK en Frankrijk, is in bijna 30 jaar uitgeroeid tot een van Europa’s belangrijkste producenten en leveranciers van Laboratoriumapparatuur als Ultra Lage Temperatuur vriezers en Incubatoren. Met een team van 85 medewerkers en als onderdeel van de snelgroeiende PHC-groep zijn we verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, logistiek, service en onderhoud en validatie van onze producten in Europa en Afrika, inclusief Rusland, Turkije en Israël