< All M2M offers

Match2Win

De eerste drie klanten krijgen een korting van 25% op zowel de standaard fee als inspannings-fee bij het uitzetten van een exclusieve opdracht bij Match2Win.

Iedereen ondergaat een bepaalde mate van verandering in deze bizarre tijd. Hoewel sommigen er al aan gewend aan het raken zijn, zijn er ook genoeg personen of bedrijven die moeilijker hun nieuwe weg vinden in een veranderde situatie. Het maken van weloverwogen keuzes lijkt hierbij des te belangrijker te zijn.

Match2Win treedt graag op als partner, ook nu. We denken met je mee over mogelijkheden en snappen de blokkades die verandering met zich mee brengt. Goed gekwalificeerd en passend personeel is juist in deze tijd nog belangrijker. Daarom staan we altijd open voor een gesprek om te kijken waar we je mee op weg kunnen helpen. Samenwerken leidt in onze ogen vaak tot mooiere resultaten.

Neem gerust contact op, we staan voor je klaar.

Voor degene die Match2Win nog niet kennen: U kunt ons inschakelen voor midden en hoger kader functies voor de Healthcare. Ook voor het zoeken van managers voor uw start-ups bent u bij Match2Win aan het juiste adres .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie