< All M2M offers

iClusion

Versnel uw oncologisch# klinisch onderzoek door het benutten van 80% van het Nederlandse* patiënten potentieel.

Iclusion biedt de reach & refer service aan aan hollandbio leden voor 4.000 euro voor 1 studie (20% korting) of voor 3.750 euro per studie bij 2 of meer studies (25% korting).

Door uw studie te plaatsen op Match Point krijgt uw studie een optimaal bereik in Nederland. De Match Point service op iClusion’s studie portaal Trial Eye geeft oncologen toegang tot al het rekruterende onderzoek in Nederland. De enige service die compleet is en altijd up-to-date.

Door gebruik te maken van de instap service Reach & Refer worden de klinische studies van HollandBio leden direct zichtbaar en direct toepasbaar (voor informeren & includeren of verwijzen) voor meer dan 225 oncologie research professionals in meer dan 41 ziekenhuizen in Nederland!

De studies worden actief aangekondigd vanuit het platform en continue onder de aandacht gebracht in Trial Eye nieuwsberichten. iClusion heeft tevens mensen in de ziekenhuizen rondlopen die nog extra wijzen op uw studies.

“Reach & Refer” is een introductie service, maar het complete servicepakket van iClusion kan uw hele studie startup en patiënt inclusie verzorgen met de volgende modules:

  • Reach & Refer (*SPECIALE AANBIEDING VOOR HOLLANDBIO LEDEN*)
  • Inform & Include
  • Site Readiness Package
  • Document X-Change
  • Full Service

Normaal kost de “Reach & Refer” service 5.000 EURO per studie$. iClusion biedt deze service aan HollandBIO leden voor 4.000 EURO voor 1 studie (20% korting) of voor 3.750 EURO per studie bij 2 of meer studies (25% korting).

#oncologie/hematologie/longoncologie
*België in opstartfase
$5000 EURO is vergelijkbaar met de prijs voor een advertentie in een medisch magazine, maar bij iClusion krijg je hier directe toepasbaarheid bij, je wordt genoemd in nieuwsbrieven en bent 24/7 vindbaar

Over het bedrijf
Klinisch onderzoek is niet alleen vooruitgang van de wetenschap, het dient ook als extra behandeloptie voor patiënten. De doelstelling van iClusion is om klinisch onderzoek sneller, effectiever en toegankelijker te maken voor kankerpatiënten en oncologen. Het Trial Eye-platform verbindt studiesponsors, ziekenhuizen, artsen en hun patiënten in een gesloten ecosysteem. In plaats van dat elke stakeholder in haar eigen silo actief is, nodigt het klinische onderzoeksportaal van iClusion de verschillende belanghebbenden uit om samen te werken en te beslissen. Dit versnelt klinisch onderzoek en de werving van patiënten en daarmee het hele geneesmiddelen ontwikkelingsproces.” IClusion gelooft dat haar model revolutionair is. Dit is het enige initiatief dat is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de 2 belangrijkste belanghebbenden in klinisch onderzoek; de patiënt en behandelend arts. Wanneer zij gemakkelijk toegang hebben tot klinisch onderzoek en direct kunnen deelnemen, kan de ontwikkeling van geneesmiddelen ook echt versnellen. iClusion’s ideaal: elke kankerpatiënt toegang tot klinisch onderzoek en daarmee geen behandeloptie onbenut laten.