< All M2M offers

Axon Healthcare

HollandBIO is een samenwerking aangegaan met Axon Healthcare om de kennisdatabase ook laagdrempelig beschikbaar te maken voor het MKB. Krijg als bedrijf een maand gratis toegang tot de kennisdatabase. Na deze proefperiode kunnen MKB-leden een jaarabonnement aanschaffen met een korting van meer dan 70%.

Voorwaarden:
Medewerkers wereldwijd < 100 FTE, Wereldwijde omzet jaarlijks < €5 miljoen, Lid van HollandBIO

Over het bedrijf:
AXON Healthcare helpt om met een helikopterview naar de gezondheidszorg te kijken. Wij combineren data en kennis, zodanig dat de ontbrekende puzzelstukjes kunnen worden gelegd en uiteindelijk the bigger picture ontstaat. Axon is al meer dan 20 jaar een toonaangevende en betrouwbare kennispartner binnen de gezondheidszorg en healthcare markt.

Van strategie tot implementatie. En van vraagstukken rondom key accountmanagement en view per ziekenhuis tot aan het optimaliseren en inrichten van het contracteringsproces in de driehoek zorginstelling-groothandel-fabrikant. Bij onze online managementinformatie, duiding, business intelligence oplossingen en maatwerkadvies maakt de expertise en healthcare ervaring van onze consultants in combinatie met het persoonlijk contact het verschil.

BedrijfAxon Healthcare BV
Adres

Computerweg 1-G
3821 AA Amersfoort

Contactpersoon.
Telefoon033-4502600
Emailadresinfo@axonhealthcare.nl
PromotiecodeHealth Knowledge Database
Websitewww.axonhealthcare.nl/
ServicesPublicatie en duiding, data analytics & reporting, consulting, training en social media insights
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie