Lid worden?

Word lid van HollandBIO! 
De belangenvereniging voor de Nederlandse biotech industrie


Ruim baan voor biotech


Dag in, dag uit levert biotechnologie producten waar de wereld om zit te springen: op het vlak van gezondheid, voeding of de biobased economy. Daarnaast levert de sector met zijn hoogwaardige innovaties en werkgelegenheid een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. HollandBIO draagt bij aan het succes van de sector door meer dan 170 bedrijven te verenigen en te ondersteunen. Dankzij een sterk en hecht biotech cluster, kan Nederland op alle fronten profiteren van de waarde van biotech.

Onze activiteiten


HollandBIO is een privaat gefinancierde, actieve en groeiende vereniging. Onze activiteiten bestaan uit belangenbehartiging, de organisatie van netwerkactiviteiten, diverse ledenservices en PR. We steken ons enthousiasme niet onder stoelen of banken en promoten onze mooie sector waar het maar kan. We onderhouden nauwe contacten met beleidsmakers, politici en media om het innovatieklimaat voor biotech waar nodig te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wet- en regelgeving aansluit bij de behoeften van de sector.
HollandBIO is ook goed aangesloten op Europese ontwikkeling, via onze actieve rol binnen EuropaBio, de Europese koepel van biotech bedrijven. Onze internationale contacten bieden volop mogelijkheden om ook op internationaal niveau invloed uit te oefenen.

De lidmaatschapsvoordelen op een rij

  • Inspraak in onze prioritering, standpunten en activiteiten
  • Snel op de hoogte van relevante ontwikkelingen
  • Toegang tot een netwerk van experts en KOLs
  • Ontmoet vakgenoten tijdens de vele (netwerk)bijeenkomsten
  • Speel je organisatie in de kijker
  • Gratis toegang tot HollandBIO activiteiten
  • Fikse korting op evenementen en de BioBusiness Masterclass
  • Altijd toegang tot de kennis van het enthousiaste HollandBIO bureau


Voor wie?


Elke organisatie die actief is op het brede terrein van de biotechnologie kan lid worden van HollandBIO. Bedrijven die biotechnologie toepassen, maar ook organisaties die onderzoek doen of ondersteunende diensten leveren.

Downloads


Download het lidmaatschapspakket voor meer informatie.