← Alle events

Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan

Van derden

27/09/21 -
30/09/21


Bent u met uw bedrijf actief in biotechnologie en geneesmiddelen? Bent u op zoek naar samenwerkingspartners in Japan? Meld u dan aan voor het virtuele evenement Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan.

De prefectuur Osaka en het EU-Japan Center for Industrial Cooperation organiseren in samenwerking met het Enterprise Europe Network en het Nederlandse consulaat-generaal in Osaka voor de zesde keer de ‘Biotech & Pharma Virtual Partnering Conference 2021’ voor bedrijven uit Japan en Europa. Dit jaar is het een virtueel evenement waarbij gesprekken plaatsvinden van 27 t/m 30 september.

Bedrijven die actief zijn op de volgende gebieden en op zoek zijn naar samenwerkingspartners kunnen zich aanmelden voor deze matchmaking:

  1. ‘Drug discovery’ en ‘drug discovery support’
  2. Regeneratieve geneeskunde
  3. ‘Therapeutic agents, diagnostic agents’
  4. Kunstmatige Intelligentie (Artifical Intelligence) en ‘Internet of Things’technologie in relatie tot de 3 bovengenoemde thema’s.

Matchmaking

De matchmakingwebsite van het evenement faciliteert de deelnemers bij het maken van de afspraken en hun online meetings. Geef een duidelijke beschrijving van uw bedrijf, technologie en ook een duidelijke beeld van de zaken- of onderzoekspartners die u zoekt. Zodra de organisatie bevestigt dat u kunt deelnemen, ziet u wie de andere deelnemers zijn en direct beginnen met het versturen van uitnodigingen om afspraken te maken. U kunt dan uiteraard ook gespreksverzoeken ontvangen. U plant gezamenlijk een tijd en stelt daarmee een persoonlijke gespreksagenda samen.

Aanmelden

Meld u uiterlijk 21 september aan via de evenementwebsite. Deelname aan deze virtuele partnering is kosteloos.