← Alle events

The last mile: genezing van hiv

Van derden

08/10/19


Genezing… het is de ultieme droom van miljoenen mensen met hiv. In Nederland zijn tientallen toponderzoekers dagelijks bezig met het vinden van een manier om hiv te genezen. Om een doorbraak te versnellen, bundelen deze wetenschappers hun krachten met mensen met hiv, experts uit het hiv-werkveld en Aidsfonds. Tijdens de bijeenkomst The last mile: genezing van hiv presenteren zij samen een ambitieuze onderzoeksagenda.

 

Want het zoeken naar de beste manier om hiv te genezen is een complexe puzzel. Waar liggen de grootste kansen? Hoe kijken mensen met hiv naar een toekomst waarin genezing mogelijk is? Waarom is samenwerking, met de mensen om wie het gaat en over expertises heen, cruciaal? Welke baanbrekende projecten, mede gefinancierd door Health Holland en ZonMw, gaan binnenkort van start?

 

Op 8 oktober vanaf 16.00 uur organiseert Aidsfonds een bijeenkomst in Amsterdam waarin u antwoord krijgt op deze en andere vragen. Ook deelt internationale aidsbestrijder van het eerste uur Mark Dybul zijn visie op onderzoek naar genezing. U bent van harte uitgenodigd.

 

Deelname is gratis, registratie verplicht. Meer informatie, het programma en aanmeldformulier vindt u achter deze link.