← #events

Symposium: EMA in Nederland impact en nieuwe mogelijkheden

Van derden

05/02/19


EMA komt naar Nederland. De impact is groot, en dat leidt tot vragen: Hoe is het Nederlandse bid voor EMA verzilverd? Wat betekent de komst voor Nederland? Voor het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, voor onze duurzame economie en voor de innovatieve geneesmiddelen?

 

De Nederlandse Vereniging voor Farmaceutische Geneeskunde (NVFG) organiseert op 5 februari 2019 een symposium over de impact en nieuwe mogelijkheden. De ABN-AMRO, op een steenworp afstand van de toekomstige locatie van EMA, stelt haar prachtige faciliteiten beschikbaar voor dit symposium.

 

Sprekers

Toonaangevende vertegenwoordigers uit de politiek, van het CBG, de innoverende biotech-industrie en EMA zelf zullen hun visie geven. U kunt rekenen op presentaties van Mona Keijzer (Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat), Noel Wathion (Deputy Executive Director EMA), Hugo Hurts (Executive Director CBG-MEB) en Annemiek Verkamman (Managing Director HollandBIO). Aginus Kalis (Project Director Relocation EMA, MinVWS) treedt op  als dagvoorzitter.

 

De ontvangst is om 13:00 uur. Uiteraard is er een pauze en sluiten we af met een borrel (vanaf 17:00 uur).

 

Inschrijven

 

Inschrijven kan via de website van de NVFG, www.nvfg.nl/ema