← All events

Programmabijeenkomst ‘Voorkomen is beter dan genezen’

HollandBIO

09/10/18


Deze Programmabijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van HollandBIO. Heb je vragen over de bijeenkomst of over het programma ‘Voorkomen is beter dan genezen’, neem dan contact op met HollandBIO’s Britt, de programmamanager van dit programma. Ben je nog geen lid van HollandBIO en wil je toch bij de Programmabijeenkomst aanwezig zijn? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Preventie is de heilige graal van de gezondheidszorg – en vaccins doen precies dat. Het is daarom hoog tijd dat onze helden in de strijd tegen infectieziekten prioriteit krijgen in ieders agenda.

In de Programmabijeenkomst van 9 oktober zetten we met jullie hulp de belangrijkste lessen uit de afgelopen maanden op een rij. Deze bevindingen gebruiken we om vaccinatie nog hoger op de agenda te krijgen. Met een AO infectiepreventie voor de deur, een vervolg op de Horizonscan en het regulier overleg met stakeholders, zien wij voldoende aanknopingspunten. Zo werken wij stap voor stap aan onze gezamenlijke missie: de bestrijding van infectieziekten.

Help je ons een handje mee? We zien je graag op 9 oktober bij de programmabijeenkomst ‘Voorkomen is beter dan genezen’.

Praktische informatie

  • Datum: Dinsdag 9 oktober
  • Tijd: 13.00 – 17.00 uur met aansluitend borrel
  • Locatie: HollandBIO, Laan van Nieuw Oost-Indië 131
  • Aanmelden voor deze Programmabijeenkomst kan via de uitnodiging die je per mail hebt ontvangen. Ben je lid en heb je onverhoopt geen bericht ontvangen? Laat het weten aan HollandBIO’s Britt, programmamanager ‘voorkomen is beter dan genezen’, zodat zij je alsnog kan uitnodigen.

Voorkomen is beter dan genezen

Meer informatie over het programma ‘Voorkomen is beter dan genezen’ vind je op de programmapagina.

Kaart wordt geladen...