← #events

Programmabijeenkomst ‘Voorkomen is beter dan genezen’

Hollandbio

09/10/18


Deze Programmabijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van HollandBIO. Heb je vragen over de bijeenkomst of over het programma ‘Voorkomen is beter dan genezen’, neem dan contact op met HollandBIO’s Britt, de programmamanager van dit programma. Ben je nog geen lid van HollandBIO en wil je toch bij de Programmabijeenkomst aanwezig zijn? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Preventie – de heilige graal van de gezondheidszorg – daar werkt HollandBIO aan met het programma Voorkomen is beter dan genezen. Vaccinaties zijn hier een schoolvoorbeeld van.

In de Programmabijeenkomst van 9 oktober praten we je allereerst bij over HollandBIO’s recente activiteiten. We geven een overzicht van de behaalde resultaten van het afgelopen half jaar en brengen jullie op de hoogte van de plannen voor de komende periode.

Het kan je niet ontgaan zijn: preventie is hot en happening in de media. Wetenschapsjournalist Hidde Boersma weet daar alles van. In een interactieve sessie deelt hij zijn kennis over het samenspel van wetenschap, media en maatschappij. Inspiratie en discussie gegarandeerd!

Als kers op de taart gaan we daarna met jullie aan de slag om een visie op preventie te formuleren. HollandBIO wil preventie hoger op de agenda krijgen bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hoe ziet onze ideale visie eruit?

De Programmabijeenkomst is je kans om mee te denken over de invulling van HollandBIO’s programma “Voorkomen is beter dan genezen”. Mis het niet en denk mee!

Praktische informatie

  • Datum: Dinsdag 9 oktober
  • Tijd: 13.00 – 17.00 uur met aansluitend borrel
  • Locatie: HollandBIO, Laan van Nieuw Oost-Indië 131
  • Aanmelden voor deze Programmabijeenkomst kan via de uitnodiging die je per mail hebt ontvangen. Ben je lid en heb je onverhoopt geen bericht ontvangen? Laat het weten aan HollandBIO’s Britt, programmamanager ‘voorkomen is beter dan genezen’, zodat zij je alsnog kan uitnodigen.

Voorkomen is beter dan genezen

Meer informatie over het programma ‘Voorkomen is beter dan genezen’ vind je op de programmapagina.

Kaart wordt geladen...