← Alle events

Programmabijeenkomst ‘Technologie voor een betere toekomst’

Hollandbio

04/09/18


Deze Programmabijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van HollandBIO. Heb je vragen over de bijeenkomst of over het programma ‘Technologie voor een betere toekomst’, neem dan contact op met HollandBIO’s Irma, de programmamanager van dit programma. Ben je nog geen lid van HollandBIO en wil je toch bij de Programmabijeenkomst aanwezig zijn? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Dromen over een gezonde, duurzame en welvarende samenleving doen we allemaal. Wetenschap en technologie bieden nieuwe oplossingen, maar vooral de natuur zelf onthult geheimen die verbazingwekkend zijn. We hoeven het alleen nog maar een handje te helpen. Om al dit moois om te zetten in producten waar de samenleving om staat te springen werkt HollandBIO aan het programma ‘Technologie voor een betere toekomst’.

Tijdens deze bijeenkomst praten we je graag bij over onze behaalde resultaten, plannen en activiteiten om maximaal te kunnen profiteren van biotechnologie bij het verwezenlijken van deze dromen. Hoe we ervoor zorgen dat er nieuw stimulerend biotech beleid komt en dat er ruim baan is voor de nieuwe veredelingsmethoden. Hoe we ook in het hier en nu, hard bezig zijn om obstakels uit de weg te ruimen. Hiervoor zijn jullie ideeën en ervaringen van groot belang.

Meer weten en meepraten over dit programma? Kom dan naar de programmabijeenkomst op dinsdag 4 september.

Praktische informatie

  • Datum: Dinsdag 4 september
  • Tijd: 14.00 – 17.00 uur met borrel
  • Locatie: HollandBIO, Laan van Nieuw Oost-Indië 131
  • Aanmelden voor deze Programmabijeenkomst kan via de persoonlijke uitnodiging die je per mail hebt ontvangen. Ben je lid en heb je onverhoopt geen bericht ontvangen? Laat het weten aan HollandBIO’s Irma, programmamanager ‘Technologie voor een betere toekomst’, zodat zij je alsnog kan uitnodigen.

Technologie voor een betere toekomst

Meer informatie over het programma ‘Technologie voor een betere toekomst’ vind je op de programmapagina.

Kaart wordt geladen...