← All events

Programmabijeenkomst ‘Sneller & beter van lab naar patiënt’

HollandBIO

25/09/18


Deze Programmabijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van HollandBIO. Heb je vragen over de bijeenkomst of over het programma ‘Sneller & beter van lab naar patiënt’, neem dan contact op met HollandBIO’s Angelique, de programmamanager van dit programma. Ben je nog geen lid van HollandBIO en wil je toch bij de Programmabijeenkomst aanwezig zijn? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Geneesmiddelenontwikkeling duurt lang, is kostbaar en risicovol. Het moet sneller, en het moet beter. Met het programma ‘Sneller & beter van lab naar patiënt’ maken we werk van oplossingen waarbij gezondheidswinst, innovatie en betaalbaarheid hand in hand gaan.

In de Programmabijeenkomst ‘Sneller & beter van lab naar patiënt’ op 25 september staan we onder andere stil bij de knelpunten die geneesmiddelenontwikkelaars ondervinden bij het op de markt brengen van een nieuw geneesmiddel. Jullie ervaringen en ideeën zijn van groot belang bij het in kaart brengen van mogelijke oplossingsrichtingen voor deze knelpunten. Kom daarom ook op 25 september en praat mee!

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 25 september
  • Tijd: 13.00 – 17.00 uur met aansluitend borrel
  • Locatie: HollandBIO, Laan van Nieuw Oost-Indië 131
  • Aanmelden voor deze Programmabijeenkomst ‘Sneller & beter van lab naar patiënt’ kan via de persoonlijke uitnodiging die je per mail hebt ontvangen. Ben je lid en heb je onverhoopt geen bericht ontvangen? Laat het weten aan HollandBIO’s Angelique, programmamanager ‘Sneller & beter’, zodat zij je alsnog kan uitnodigen.

Sneller & Beter

Meer informatie over het programma ‘Sneller & beter van lab naar patiënt’ vind je op de programmapagina.

Kaart wordt geladen...